Obavijesti‎ > ‎

Kokov najbolji prijatelj u Stuttgartu

objavio 31. sij 2013. 14:35 hrvatska nastava Stuttgart

Učenici i roditelji hrvatske nastave u Baden-Württembergu ugostili su Kristiana Bonačića, mladog glumca koji je u filmu Koko i duhovi utjelovio lik Zlatka, Kokovog najboljeg prijatelja. 
U dva dana, 25. i 26. siječnja 2013., Centar hrvatske nastave u Stuttgartu postalo je mjesto gdje se tražilo „stolac više“. Film je pogledan u jednom dahu, a nakon njega su uslijedila pitanja. Tako smo saznali kako uskladiti školu i glumu (jer se film snimao za vrijeme nastave), kako se pojaviti pred prijateljima s frizurom koja je smiješna, kako odglumiti scene koje su zahtjevnije i pomalo zastrašujuće.
Budući da su učenici bili jako zainteresirani, Kristian je održao i glumačku radionicu pa su tako učenici na trenutak postali Vincek, Koko, Zlatko, Božo… Sve redom likovi iz filma Koko i duhovi. Iz svega smo naučili da glumiti nije lako, da nas muči trema pa je teže zapamtiti tekst. Ipak, učenici-glumci na licima su imali osmijehe tako da im je to što glume ipak bilo ostvarenje neke skrivene želje.
Kući su veseli i zadovoljni otišli učenici, ali i roditelji koji su odrastali zu književna djela Ivana Kušana prema čijem je istoimenom djelu i snimljen ranije spomenuti film.
Našem glumcu želimo puno sreće i nadamo se da ćemo se opet vidjeti u Stuttgartu na promociji neke druge filmske uspješnice.

Fotografije s filmskog druženja možete pogledati ovdje : Koko i duhovi
Comments